Korpiaallon uudet kotisivut on nyt julkaistu

Vanhoista sivuista luovuttiin koska tallennustila loppui kesken ja lisää sitä ei tuntunut saavan. Aika oli siirtyä uuteen ja opetella uuden sivuston käyttö. Toivomme sinun viihtyvän sivuillamme ja otamme kehittämisideoita vastaan mielellämme.

Pamin juoksu on alkanut 31.5.2018

Kesäkuun puolessa välissä olisi arvioitu astutus valitsemallamme uroksella Arko vom Hellgrundilla. Arko asuu Saksassa.

Näyttelytulos  8.4.2018

Korpiaallon Pocahontas sai Kajaanin Pallohallissa olleesta ryhmänäyttelystä AVO ERI. Tuomarina toimi Tiina Eskelinen

Saksan reissu 25.1.2018

Lähdemme Saksaan 25.1.2018 tutustumaan muutamaan saksalaiseen urokseen ja sitä kautta meille uuteen harrastajaan. Tulemme tapaamaan myös matkan aikana vanhoja tuttuja jotka ovat rodun vaikuttajia Saksassa. Uskon, että reissun aikaa saadaan keskustelua aikaan myös puheissa olleesta maailmanliitosta ja sen tulemisesta.

Sissi katosi 1.12.2017

Sissi katosi omasta pihasta. Jälkien perusteella Sissi on joutunut Hukan suuhun. Valtava lumen tulo keskeytti etsinnät ja Sissin lopullinen kohtalo jäi arvailujen varaan.  

Pami saavutti Avo2 Haapajärvellä.

Pami saavutti Miian kanssa 12.11-17 67pisteen Avo2 tuloksen Fasaanikokeessa. Miia ja Pami osallistuivat myös edellisenä päivä samalla paikalla kokeeseen josta tuloksena Avo0 vaikka koiran suoritus olikin hyvä 3 seissontaa joista 2 riistatyötä. Homma kuitenkin loppui fasaanipankissa töppäilyyn. Hyvää oli että Pami ei mene perään.

 Ruotsin reissu

Kävimme metsällä Ruotsin lapissa 28.9 - 2.10.2017

Arto ja Satu
Arto ja Satu

Arto ja Satu kennelin ensimmäinen  Kaer AVO 1