Tietoa meistä

Hei! Olemme isomünsterinseisojakasvattajat Kainuusta. Tervetuloa tutustumaan.

Juha, joka omistaa kennelnimen, on kasvanut koira- ja kennelperheessä. Hän on saanut metsästyskortin 11 vuotiaana ja ensimmäiset metsästysreissut hän on kulkenut isänsä selkärepussa taaperoiässä. Kotonaan heillä on ollut erilaisia kotimaisia ja saksalaisia metsästyskoiria sekä saksanpaimenkoiria. Kennelperheessä kasvaneena hänellä on vankka kokemus koiran kasvatuksesta jo ennen oman kennelin perustamista.

Ensimmäinen isomünsterinseisojapentue syntyi vuonna 2010. Tämän pentueen emänä oli ensimmäinen Saksan tuontimme Kersta Ciperro. Kera oli silloisen Saksan pääjalostusneuvojan Pavel Cincibusin kasvatti.

Toinen pentue syntyi vuonna 2014. Tämän pentueen emänä oli edellisestä pentueesta jäänyt sijoitusnarttu Korpiaallon Shine.

Ohessa linkki Kenneliiton jalostustietokantaan

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoirat.aspx?Uusi=1&R=118&Nimi=korpiaallon&Kotimaiset=0

Koirat asuvat meillä kotona ns. sisäkoirina perheen keskellä. Perheeseen kuuluu 2, 8 ja 13-vuotiaat pojat. Heille koirat ovat perheenjäseniä joiden kanssa varsinkin pienin tykkää "painia". Koirien päällä ryömitään, niiden karvoista vedetään, samalta ruokakupilta syödään jne. tavallista koiraperheen elämää. Ulkona koirat ovat aikuisten hallinnassa, jos asiasta ei muuta ole lasten kanssa sovittu. Ulkoilutukset on aikuisten hommaa harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta.